درگیری مسلحانه در خاش ۲ کشته بر جا گذاشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۳۹۱۸

درگیری مسلحانه در خاش ۲ کشته بر جا گذاشت

فرمانده انتظامی خاش از کشته شدن ۲ نفر و کشف یک قبضه سلاح جنگی طی درگیری مسلحانه اشرار مسلح در این شهرستان، خبر داد.
درگیری مسلحانه در خاش ۲ کشته بر جا گذاشت

به گزارش گروه استان‎‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حبیب رازدار اظهارداشت: ساعت ۱۶:۳۰ در پی وقوع یک فقره تیراندازی و درگیری مسلحانه در منطقه قلعه حیدرآباد شهرستان خاش سریعا واحد‌های گشت کلانتری ۱۲ به محل اعزام شدند.

وی عنوان کرد: با حضور مأموران در صحنه مشخص شد سرنشینان ۲ خودوری سواری با یکدیگر بصورت مسلحانه درگیر هستند، که در ادامه مهاجمان خودروی پارس متوجه حضور پلیس می‌شوند و به سمت واحد‌های گشت کلانتری ۱۲ و خودوری پژو ۴۰۵ حاضر در صحنه اقدام به تیراندازی کرده و ماموران جهت حفظ جان خود و شهروندان مقابله به مثل می‌کنند.

فرمانده انتظامی خاش ادامه داد: در این درگیری ۲ نفر از اشرار مسلح کشته و یک قبضه سلاح جنگی کلاش و ۱۵ تیر جنگی در پاکسازی از منطقه کشف و ضبط شد.

وی خاطر نشان کرد: تحقیقات پلیس در خصوص شناسایی و دستگیری عوامل دخیل در این درگیری مسلحانه همچنان ادامه دارد و نتیجه تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار